Új jelszó kérése

Termék részletekAres Cross Tape

Ares Cross Tape
 • Ares Cross Tape
 • Ares Cross Tape
2 990 Ft

 • • Felhasználás: Izommerevség, izületi fájdalom (postoperatív, artrózis, túlterhelés), gerincoszlop problémák, zúzódások, szervi fájdalmak, hegek, fejfájás, migrén, fülzúgás esetén.
  • Felhelyezés: A cross tape-eket a fájdalompontokra, izomtrigger-pontokra és az akupunktúrás pontokra kell felhelyezni.
  A kínai akupunktúra-tan alapgondolata szerint, testi energiánk kb. 2 milliméterrel a bőrünk alatt áramlik egy pályarendszerben - úgynevezett meridián - folyamatos körforgásban.
  Hegek, gerincoszlop problémák, vagy más megbetegedések az „energiaáramlás” zavarához vezetnek és az energia felgyülemlik. A Cross Taping hatást gyakorol erre az energiarendszerre.
  A Cross Tape használatának célja, - hasonlóan a többi energiakezelő technikához, mint az akupunktúra, akupresszúra, akupunktúramasszázs, és a Shiatsu, - az energiaáramlást ismét zavartalanná tenni.
  A Cross Tape-eket energiával töltött helyekre ragasztják, mint a fájdalompontok, izomtrigger-pontok, akupunktúrás pontok, melyeket a kezelő terapeuta kézzel megkeres és a Cross Tape energiaáramlást előidéző tapaszának segítségével szétoszt.
  A Cross Tape jobb energiaáramlást tesz lehetővé azokon a helyeken, ahol az energia felgyülemlett és gondoskodik az energiaáramlás harmonizálásáról végig a tapasz viselése idején.
  Rendszerint már röviddel a Cross Tape felragasztását követően javulás következik be a mozgáscsökkenésben, valamint érezhetően csökken a fájdalom.
  A Cross Tape öntapadó, vízálló , 5-7 napig is a bőrön maradhat.
  Latex-mentes, bőrbarát.
  • Típusok:
  A: 3x4 vonalas, 1 lapon 9 cross tape
  B: 3x4 vonalas, 1 lapon 6 cross tape
  C: 5x6 vonalas, 1 lapon 2 cross tape

  Az ár egy doboz (20 lap) cross tape-re értendő!
 • Márka 
  Ares
  Cikkszám
  ACT

Termékajánló

Ruháink

Cipőink

Kevin Durant

Derrick Rose

Michael Jordan

Lebron James

Kobe Bryant

Chris Paul

Carmelo Anthony